Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، در هر نبرد و جنگی بدون دریافت پشتیبانی و تدارکات به‌موقع و کمک نیروهای پشت جبهه می‌توان گفت شکست حتمی است، مگر اینکه جنگ یک‌روزه و لحظه‌ای باشد که حکایت و داستان دیگری دارد.
در هشت سال دوران دفاع مقدس افراد بسیار زیادی بودند که خالصانه و مخلصانه برای خدا کار می‌کردند و هیچ کس دیگری جز خدا از هدف و عملشان باخبر نبود؛ آن‌ها دوست نداشتند نه نامی از آن‌ها در جایی ثبت و نه در کتابی خاطره‌ای از آن‌ها نوشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بسیاری از نویسندگان از دلاوری‌های رزمندگان اسلام و شهدای هشت سال دوران دفاع مقدس خاطره نوشتند و کتاب‌های زیادی چاپ شد، اما کمتر کسی به سراغ مردمانی از پشت جبهه رفت که شبانه‌روز بدون هیچ چشمداشتی کار کردند و کمتر فردی از مجاهدت‌های آنها فیلم ساخت و خاطره نوشت.
در همین رابطه به سراغ افرادی از دیار سربداران می‌روم که در چند سال اخیر آستین بالا زده‌اند و از مجاهدت‌ها و دلاوری‌های افراد پشت جبهه گزارش و مستند تهیه کرده‌اند و با انتشار مستند خیرالنساء، برنده فانوس طلایی جشنواره عمار در سال 95 در بخش ملی شدند.
بر روی سر در ساختمانی قدیمی، روبروی مسجد پامنار در داخل یک کوچه «حسینیه هنر» نوشته شده و وقتی وارد حیاط آن می‌شوید، نه از تجملات خبری است و نه از نماها و تزئینات میلیونی.

اسماعیل هاشم‌آبادی، مسئول دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی سبزوار در گفت‌وگو با ایکنا با ابراز اینکه از سال 88 در این شهرستان کارمان را با نام تاریخ شفاهی انقلاب آغاز کردیم، گفت: در تابستان 96 این قسمت با گسترش حوزه کاری به دفتر مطالعات جبهه فرهنگی ارتقا یافت و زیر نظر دفتر تهران فعالیت خود را ادامه داد.
وی با اشاره به اینکه آثار این دفتر به نام حسینیه هنر در حال انتشار است، ادامه داد: در قسمت پشتیبانی هشت سال دوران دفاع مقدس بخش‌های متعددی از مردم در حوزه‌هایی از جمله در نهضت سوادآموزی، امور تربیتی، گروه‌های سرود و جهاد سازندگی مشغول فعالیت بودند که مستندسازی و ثبت وقایع بسیاری از آن‌ها تاکنون مورد غفلت قرار گفته است.

اجرای گروه سرود هاتف در منطقه جنگی
وی با اشاره به فعالیت‌های گروه سرود هاتف سبزوار در مناطق جنگی، بیان کرد: تاکنون یکصد ساعت مصاحبه و گزارش از این گروه تهیه شده و به مرور منتشر خواهد شد.


مسئول دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی سبزوار با ابراز اینکه از دیگر فعالیت‌های این دفتر می‌توان به انتشار کتاب هشت میلی متر از انقلاب اشاره کرد، گفت: این کتاب فرهنگی با نگاهی به وقایع اوایل انقلاب در سبزوار به صورت مستند و با انتشار عکس‌هایی از آن دوران از نگاه یک فیلمبردار کانون پرورش فکری کودکان منتشر شده است.
وی عنوان کرد: ثبت خاطرات معلمان نهضت سوادآموزی که برای ریشه‌‌کن شدن بی سوادی در این کشور تلاش زیادی کردند، ثبت خاطرات معلمان امور تربیتی و مصاحبه‌هایی از جهادگران جهاد سازندگی از دیگر فعالیت‌هاست که مجموعا 450 ساعت مصاحبه در این خصوص جمع‌آوری شده است.
هاشم آبادی با تاکید بر اینکه یکی از خاطرات ثبت شده در این دفتر، خاطرات خبررسانان شهادت است که به زودی منتشر خواهد شد، اظهار کرد: در یکی از این خاطرات ذکر شده، به سراغ مادر شهیدی می‌روند که قبل از بیان خبر شهادت فرزندش، قبلا او را در خواب از شهادت فرزندش با خبر کرده‌اند و این مادر با آب و جارو کردن کوچه، به استقبال شهیدش رفته‌ است.

به جای سرداران به دنبال افراد گمنام رفتیم
وی با بیان اینکه در پشت جبهه زنان و مردان زیادی برای جبهه کمک کردند که نامی از آن‌ها برده نشده از همین رو ما به جای پرداختن به سرداران، به دنبال این افراد رفتیم، گفت: از دیگر اسنادی که در این دفتر گردآوری شده، آلبوم عکس ناطق است که مشخصات رزمندگان در آن ثبت شده و تا سال آینده منتشر خواهد شد.


مسئول دفتر مطالعات جبهه فرهنگی سبزوار با اشاره به مستند دیگری که در این دفتر ساخته شده است، عنوان کرد: مستند «قهرمانان خانه ما» روایت دانش‌آموزانی است که از پدر و مادرشان خاطرات جبهه و جنگ و خاطرات هشت سال دوران دفاع مقدس را ثبت کرده‌اند.
وی افزود: از دیگر مستند‌های این دفتر می‌توان به مستند مهدی موحدنیا، شهید مدافع حرم که در حال ساخت است و نماهنگ «نقش بر زمین» که از شبکه مستند پخش شد، اشاره کرد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۶۰۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تذکر رهبری درباره گشت ارشاد

 چند روز پیش بود که مهدی فضائلی عضو دفتر رهبری از تذکر به برخی مسئولان در مساله حجاب و بعد از حواشی پیش آمده بر سر برخوردهای گشت ارشاد، خبر داد. توئیتی که با هجمه ها و حملات زیاد به این عضو دفتر رهبری همراه شد و حامیان گشت ارشاد و لایحه عفاف و حجاب همزمان او را در فضای رسانه ای و مجازی زیر بار سنگین حملات خود بردند.   به گزارش خبرآنلاین، روز گذشته اما سردار جعفری، مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه الله سپاه این تذکر را تایید کرد و گفت؛« یک اشتباهی از جانب عوامل اجرایی طرح نور صورت گرفته و از جانب آقای فضائلی گفته می‌شود که حضرت آقا تذکری داده‌اند و این امر طبیعی است زیرا یا گزارشات به محضر رهبر انقلاب می‌رسد و یا ایشان در فضای مجازی رؤیت می‌کنند.»   سرلشگر جعفری   وی بیان کرد: «این تذکر در مورد انجام همه مأموریت‌های امنیتی، فرهنگی و اجتماعی یک امر طبیعی است زیرا ممکن در اجرا یک مأموری اشتباهی کند و با آن تذکر این اشتباه اصلاح شود، بنابراین با این تذکر اصل مأموریت زیر سوال نمی‌رود و باید مأموریت به‌درستی اجرا شود.»   سرلشکر جعفری عنوان کرد: «آن مطالبی که در فضای مجازی در خصوص آقای فضائلی گفته شده و گزارش دروغی که نسبت به ایشان داده شده باید گفت که خلاف این امر انجام نشده و ایشان هم در صحبت دوم خود مجددا تاکید کرده است و دفتر رهبر انقلاب هم تکذیبی نکرده و این نشان دهنده واقعیت آن است، بنابراین حضرت آقا بر انجام این امر تأکید دارند اما تذکر هم داده‌اند که کار درست انجام شود.»   توئیت مهدی فضائلی در مورد تذکر رهبری به گشت ارشاد   اما در میان آنها که فضائلی را زیر بار نقد برده بودند، حسین شریعتمداری نیز حضور داشت. او در یادداشتی نوشته بود؛« این پرسش از برادر عزیزمان آقای فضائلی در میان است که جناب ایشان از کدام جایگاه می‌فرمایند: «‌بتازگی برخی مسئولان به‌دلیل کارهای بی‌قاعده تذکر دریافت کرده‌اند»؟! چرا که با توجه به عضویت ایشان در دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، این تذکر به حضرت آقا نسبت داده می‌شود و شده است؟!برادر فضائلی عزیز! بیت رهبر معظم انقلاب «‌سخنگو» ندارد و چنانچه تذکری ضرورت داشته باشد، مستقیماً و با ذکر مأخذ از سوی دفتر معظم‌له (آقایان گلپایگانی و حجازی‌) به اطلاع مخاطبان آن، اعم از مسئولان و یا مردم می‌رسد.» کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • عکسی از عیادت رئیس دفتر رهبر انقلاب از آیت‌الله گرامی
  • اولین نشست رسالت اندیشی دفتر بانوان جبهه فرهنگی گیلان برگزار شد
  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • آبگرفتگی زیرگذر سرداران رفع و پاکسازی انجام شد
  • جزئیات تذکر رهبری درباره گشت ارشاد
  • سردار فدوی: صهیونیست‌ها با حمله به کنسولگری حماقت کردند و باید تنبیه اساسی می‌شدند
  • برگزاری آیین نخستین سالگرد شهید غیرت، حمیدرضا الداغی در سبزوار
  • ثبت و ضبط تاریخ شفاهی یزد قدیم در اولویت مرکز اسناد
  • تجلیل جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شهید غیرت